Nyhetsoppdateringer

Helgeland Event satser internasjonalt!

Helgeland har verdens vakreste kyst!

Vi skal bidra til å sette Helgeland ytterligere på verdenskartet, og satser innen flere nye prosjekter.

Frank Vollan er ansatt som Daglig leder, Trond Are Rasmussen som Markedssjef og Prosjektleder i tillegg til Frode Gullhav som innleid konsulent håper vi å kunne ta Helgeland til nye høyder.


Uten navn

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Foredrag med Oddvar Brå!

Vår trofaste Genrealsponsor, Helgeland Sparebank, inviterer til gratis foredrag med Oddvar Brå!

Åpent for alle.

Husk påmelding!

Bysprinten BR_ invitasjon 2016

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

PROGRAM

Onsdag 27. april

Hvor var du da Oddva Brå brakk staven? 

Gratis foredrag åpent for alle, gitt av Helgeland Sparebank.

Påmelding til: bedrift@hsb.no

Bysprinten BR_ invitasjon 2016

Torsdag 28. april

Kl. 18:00 Barneskirenn

Helgelendingen inviterer barn fra 0-6 år til å gå i Bysprintløypa.

Premier til alle!

Fredag 29. april

Kl. 11:00 Skolesprint

For alle elever fra 4.-7. klassetrinn ved skolene i Grane, Vefsn og Hattfjelldal.

Hovedarrangør er elever ved 2. klasse på idrettslinjen ved Mosjøen videregående skole.

Kl. 18:00 ALCOA-Stafetten

ALCOA inviterer alle bedrifter til stafett i Bysprintløypa.

Det skal kjempes i fristil over 600m med premier for;

– Laget med best tid

– Laget med idealtid

– Laget med beste bekledning

Påmelding innen 22. april til tm@nax.no

Alcoa sprinten 2016 - Facebookbilde

Lørdag 30. april

10:00 Prolog for Ungdomssprinten

Påmelding til Ungdomssprinten finner du HER

10:50 Første heat for Ungdomssprinten

11:45 Autografskriving med langrennseliten i Helgeland Kraft-Teltet

12:45 Premieseremoni for Ungdomssprinten

13:30 Bysprinten 2016

15:15 Premieseremoni for Bysprinten

Etter målgang blir det afterski med livemusikk i teltet!

18:00 Dørene åpner for Bysprintfest på Fru Haugans Hotel

Loveshack

 

Helgeland Kraft ønsker å være en aktiv referansebedrift på Helgeland. Med Hjerte for Helgeland skal bedriften støtte opp om lokale tiltak som bidrar til trivsel og aktivitet på Helgeland.

Bysprinten har utviklet seg til å bli et stort og veldrevet arrangement som henter mang en verdensstjerne  på ski opp hit til Mosjøen. Arrangementet har skapt stor blest om Mosjøen og Helgeland.

Helgeland Kraft er stolt  generalsponsor av Bysprinten.

 

Arild Inge Markussen

Markedssjef, Helgeland Kraft

 

BYSPRINTEN BIDRAR TIL REGIONAL STOLTHET OG SAMHOLD

Helgeland Sparebank er den banken på Helgeland som utvilsomt bidrar mest ovenfor lokal idrett og kultur. Vi vet at idrettens betydning i lokalsamfunnet er uvurderlig. Den samler barn, unge og voksne til positiv livsutfoldelse og bringer livskvalitet inn i hverdagen. Idretten bidrar til at vi møtes, konkurrerer, deler opplevelser og har det hyggelig sammen. Bysprinten er et veldig godt eksempel på nettopp dette. Slike flotte idrettsarrangement bidrar til stolthet og samhold på tvers av regiongrensene, noe som også er viktig for oss som en lokalbank for hele Helgeland. Vi takker Bysprintens arrangører for at de nok en gang tar initiativet til å gjennomføre et idrettsarrangement som blir et sportslig høydepunkt for mange unge skitalenter på Helgeland og en fantastisk flott opplevelse for alle oss andre som ønsker å delta.

Lykke til med Bysprinten 2016.

 

Dag Hugo Heimstad

Direktør Personmarked, Helgeland Sparebank

 

VÅRE HOVEDSPONSORER

 

jobzone-logo   logo   KH-logo_ny   2015-02-21 11.57.29   Fru Haugans Trans   Alcoa Trans    Helg-trans                                                                  Cramo Trans   Bilfokus Trans   Nygaard Trans                                                                                                              g3363      ReturaShmil - trans                                                                                                                                                       Vefsn kommune

 

Alcoa Mosjøen er en stolt hovedsponsor av Bysprinten. Arrangementet setter byen vår på kartet på en fantastisk måte med aktivitet for både barn,  ungdom og voksne – vi får også se verdens beste skiløpere!

Fredags kveld er det Alcoa sprint. Vi utfordrer alle bedrifter til å stille lag. Dere trenger ikke være god i fristil for å delta, målet vårt er at vi skal ha det sosialt og morsomt!!

Kathrine Næss

Verksdirektør, Alcoa Mosjøen

Jobzone sin profil bygger på lokal forankring. I dette så ligger det et ønske om å bidra der vi kan for nærmiljøet. I hverdagen handler dette om å finne de best kvalifiserte arbeidstakerne, og ikke minst jobbe for å fremme mulighetene som finnes på Helgeland for de som ønsker seg hit.

Bysprinten sin profil med renn for barn, ungdom og elite her på Helgeland, er selvsagt noe vi er superstolte av å få være med på sponsorsiden av

Øyvind Jetne

Avdelingsleder/Partner, Jobzone Helgeland

I våre verdier er vi opptatt av å være imøtekommende og nær og synes det er spennende å bidra til at Mosjøen blir en arena der verdensstjerner, barn og motiverte unge utøvere møtes. Det er et flott arrangement som setter Byen Midt i Norge på kartet.

SHMIL & Retura Shmil er stolte av å kunne bidra til at et lokalt arrangement som Bysprinten fortsetter å trekke store stjerner og inspirere og aktivere både små og store i Mosjøen.

Med miljø i fokus er vi sammen stolt hovedsponsor av Bysprinten.

Håkon Johansen

Administrerende Direktør, SHMIL

VÅRE DELSPONSORER

1899837_519632731491580_1143242401_o  8893032a-6f67-482f-92a1-10ab6bee3d5c     reklamekameratene_logo     synsam_brillehuset_logo_sidestilt_cmyk      General-Defaults    logo        bredesen    gabbaBedriftspartnerJKK Maskin AS - Horisontal Eurosko Entrepenørteam Hertz Trans Frank Brubakk Transportjeberghansen-glasslogo  Hammer  12744136_976422845779150_6945793133887509965_n logo2

VÅRE BYSPRINTPARTNERE

rorvik    Apotek1_Lig_farger_pos_mPay_NY    MVTtlf         jensen_industrisom_logo    primaflor-300x80   106    logo2_med    1899962_629433490439888_906064184_n  logo_REMA1000-logo160   Tilbordslogo logo2 Frisk3 logo PaulNygaard images logo_mekonomen Sj__siden_logos_midt_i_kvadrat  Svendsen, Valter logo   download-carmex-logo-low norsk-flid-logo

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Skiklubber

VI HAR GLEDEN AV Å PRESENTERE LANGRENNSELITEN UNDER BYSPRINTEN 2016

Eirik Brandsdal

Eirik Brandsdal

Kjelsås IL og Norge

Bysprintens mangeårige vinner Eirik Brandsdal er tilbake for å forsvare tittelen også i år. Med kanonform de siste sesongene blir det spennende å se hvem som kan hamle opp med Eirik på sluttspurten.

Anders Glørsen

Anders Glørsen

Rustad IL og Norge

Anders Glørsen tok med seg hele to medaljer fra årets VM. Med gull på herrenes stafett og individuell bronsemedalje rykende ferskt blir det morro å se om han kan hamle opp med konkurrentene under årets Bysprint.

Barbro Kvåle

Barbro Kvåle

Lillehammer Skiklubb og Norge

Barbro Kvåle tok like gjerne tittelen som verdensmester under årets U23-VM på 10km fri teknikk. Hun fikk også sølvmedalje under 15km skiathlon i samme arrangement. Hun kan også vise til flere gode resultater under junir-NM. Vi ser frem mot å få besøk av Barbro under årets Bysprint.

Emil Iversen

Emil Iversen

Varden IL og Norge

Emil har store planer om å sette andre løpere i skyggen under årets Bysprint. Kun seier er godt nok! Vi gleder oss til å se Emil prestere i Bysprintløypa.

Robin Bryntesson

Robin Bryntesson

Sollefteå SK - Sockertoppen

Robin er en av våre store ambasadører – ikke bare for Bysprinten, men også Mosjøen. Det er en glede å se at han nok en gang vender tilbake til løypene i Bysprinten, selv om langløp er hans nye satsningsområde. Vi anbefaler også alle å se hans prosjekt mot diabetes på www.bryntes.se!

Ola Vigen Hattestad

Ola Vigen Hattestad

Ørje og Norge

Ola Vigen Hattestad har en lang merittliste fra både NM, VM og OL. Med sin erfaring har han tidligere vist gode egenskaper under Bysprinten, vi regner med han blir å markere seg under årets ritt også!

Finn Hågen Krogh

Finn Hågen Krogh

Tverrelvdalen IL og Norge

Finn Hågen Krogh stiller til start med gull fra de fleste mesterskap. Han har de senere år prestert enormt godt mot resten av eliten, og regnes av sine egne konkurrenter som den kommende skikongen! Vi gleder oss til å se hans ekstreme hurtighet under Bysprinten 2016!

Øystein Pettersen

Øystein Pettersen

Lillomarka Skiklubb

Øystein er selve Bysprinten. Han har vært en ambassadør for både oss i Bysprinten og Mosjøen helt siden oppstarten. Det er en glede å se at han vender tilbake til oss i årets utgave! Vi håper å se langløperen hevde seg også i sprint.

Johannes Thingnes Bø

Johannes Thingnes Bø

Markane IL

I år bringer vi også skiskytterne til Mosjøens gater. Vi gleder oss til å se om Johannes kan tufte langrennseliten. Om ikke annet enn i laserskytingen! Johannes har en merittliste på høyde med eliten, i en alder av 22 år. Dette er den kommende skiskytterkongen i verden!

Mari Eide

Mari Eide

Øystre Slidre IL og Norge

Mari Eide går i dag for Team Veidekke og har markert seg i langrennssporet med debut i verdenscupen i Holmenkollen fra 2010 og en seier i lagsprinten med Maiken Caspersen Falla fra Düsseldorf i 2011. Vi gleder oss til å se Mari i Bysprintløypa.

Katja Višnar

Katja Višnar

Slovenia

Katja Višnar er en Slovensk langrennsløper. Hun debuterte i verdenscupen i 2006. Hun har deltatt i både VM og OL siden sin debut. Vi ser frem til  å se Katja kjempe om seieren under årets Bysprint.

Andrew Musgrave

Andrew Musgrave

Storbritannia og Røa

Andrew bor og trener i Norge. Han har tidligere vært i Mosjøen med sitt glade åsyn! Han er også tidligere «vinner» av NM, men hans statsborgerskap i Storbritannia gjorde det vanskelig den gang. Vi gleder oss til å se han i løypene i Mosjøen.

Jørgen Graabak

Jørgen Graabak

Byåsen IL

Graabak er en av de store kombinertkometene i Norge. Det er også en glede å se Helgeland Kraft på brystet! Han har allerede en rekke medaljer fra både NM, VM og OL. Kanskje klarer han å hamle opp med langrennseliten også under Bysprinten?

Håvard Klemetsen

Håvard Klemetsen

Kautokeino IL

Nok en kombinertløper med Helgeland Kraft og Norge på brystet skal kjempe mot verdenseliten i langrenn! Håvard har med seg en rekke medaljer fra både NM, VM og OL. Vi gleder oss!

Emil Johansson

Emil Johansson

Sverige & JobZone

Emil kan være Sveriges kommende komet. Han gikk av med seieren i årets utgave av TourdeChina i tillegg til gode resultater i Sverige. Han er en sprinter som kan hevde seg under årets Bysprint!

Didrik Tønseth

Didrik Tønseth

Byåsen IL & Norge

En komet i anmarsj! Han har flere medaljer fra NM og en gullmedalje fra VM i Falun på 4x10km stafett. Vi gleder oss til å se hvordan Didrik vil hevde seg under årets Bysprint!

Andrew Young

Andrew Young

Huntly Nordic Ski Club

Han debuterte i verdenscupen i langrenn 13. desember 2008, og ble med dette den yngste langrennsløper noensinne til å delta i verdenscupen. I desember 2015 tok han Storbritannias første pallplassering i et verdenscuprenn i langrenn da han ble nummer tre i en sprint i Toblach.

Kathrine Harsem

Kathrine Harsem

IL Varden

Kathrine har medaljer fra både NM og U-23VM! Vi gleder oss virkelig til å se Kathrine og damene kjempe om seieren i årets Bysprint!

Evelina Bångman

Evelina Bångman

Sverige

Eveline og Hedda gjestet også Bysprinten i 2015, de er tilbake for revansje i år! Vi gleder oss til å se om Evelina kan hevde seg i toppen under årets utgave.

Berit Mogstad

Berit Mogstad

Strindheim IL & Team Veidekke Trøndelag

Berit kommer opprinnelig fra Surnadal og Surnadal IL. Hun satser aktivt på idrett og langrenn og har store planer om å hevde seg under Bysprinten i Mosjøen. Vi gleder oss til å se resultatet etter årets Bysprint!

Merete Myrseth

Merete Myrseth

Strindheim IL

Opprinnelig fra Balsfjord, men har satset aktivt mot miljøet i Meråker. Hun debuterte for første gang for Norge under U-23 VM i Kasakhstan 2015. Med en sterk 8. plass blir det spennende å se under Bysprinten!

Jennie Jirhed

Jennie Jirhed

Østersund SK, Sverige

Født og oppvokst i Østersund. Jennie har gode resultater fra SM i Sverige og satser aktivt mot skimiljøet i Sverige. I tillegg har hun Marit Bjørgen som forbilde! Vi gleder oss til å se Jennie under Bysprinten!

Hedda Bångman

Hedda Bångman

Sverige

Hedda har konkurrert på ski siden hun var 8 år. Hun satser aktivt mot langrenn i Sverige og håper å kunne hevde seg godt under Bysprinten 2016!

Morten Vannebo

Morten Vannebo

IL Varden & TeamSynnfjell

Morten er opprinnelig fra Steinkjer, bor og trener i dag på Lillehammer. Nådde ikke helt til topps under Bysprinten 2015, men er tilbake og mer revansjesugen enn noen gang foran Bysprinten 2016!

Rolf Einar Jensen

Rolf Einar Jensen

Bossmo & Ytteren IL og TeamVeidekke Nord-Norge

Rolf Einar er vårt lokale håp, opprinnelig fra Mo i Rana. De fleste husker han fra sommerens rekordforsøk over de syv søstre, her knuste han den 27 år gamle rekorden! Vi gleder oss til å se om skiformen er inne til å prestere under Bysprinten!

Pål Trøan Aune

Pål Trøan Aune

Steinkjer SK

Aune debuterte i verdenscupen i desember 2013 i Asiago. Han har deltatt på flere verdenscuprenn og NM runder. Han tok sine første verdenscuppoeng under sprinten i Østersund 2015. Kan han hevde seg under årets Bysprint?

Marius Caspersen Falla

Marius Caspersen Falla

Gjerdrum & TeamJobzone

Marius vokste opp i Fet kommune i Akershus, og skjønte som 10-åring at langrenn var tingen dersom man skulle ha draget på damene. Han har siden aldri sett seg tilbake. Under Bysprinten satser han derimot hardt i skisporet! Vi gleder oss!

Andreas Myran Steen

Andreas Myran Steen

Leksvik IL

Andreas debuterte i verdenscupen i langrenn den 11. mars 2011 i Holmenkollen. Han har flere stafettmedaljer fra NM og satser på et solid gjennomslag under årets Bysprint!

Gustav Eriksson

Gustav Eriksson

Falun Borlänge SK

Gustav er en kommende komet i det svenske miljøet! Han har en rekke meritter den både i Sverige og utenfor landegrensene. Vi har virkelig tro på at Gustav kan sette press på de norske utøverne og ta hjem seieren under årets Bysprint!

E-post: post@bysprinten.no

Tlf: 98901242

Trond Are Rasmussen

Daglig leder, Helgeland Event AS

Helgeland_event_1

like-us-on-facebook-logo-vector-download-i1.png

Kontaktskjema

14 + 7 =