Bysprinten – Over 10 år med verdenseliten på ski til start i Mosjøens gater!

Det hele startet med en vill idê i 2007. Showrennet strekker seg i dag over 3 dager med arrangement for både store og små.
Barneskirennet skal gi barn fra 0-6 år skiglede og mestringsfølelse med lek og moro. Skistjernene er på plass for utdeling av premier til alle.
Skolesprinten ledes av elevene selv, og er et flott prosjekt som tar ungdommer fra 4.-7. trinn fra en rekke skoler i nærområdet ut i våre flotte løyper.
Bedriftsstafetten utfordrer næringslivet til kreativ markedsføring og sosialisering, med påfølgende after-sprint. En rekke premieringer og uformell konkurranse.
Ungdomssprinten går som et terminfestet renn, og gir våre håpefulle en real utfordring på sprintsiden. Her får de også mulighet til å kvalifisere seg til å gå i hovedsprinten med skieliten.
Bysprinten avsluttes med eliteløperne som må gjøre opp om den gjeveste tittelen for året. Sprintkongen og dronningen av Mosjøen.
Bysprinten handler om rekruttering, utvikling og glede rundt skisporten. Vi håper å kunne sette Helgeland på kartet både nasjonalt og internasjonalt også for kommende år, og jobber kontinuerlig med å utvikle Bysprinten til det beste for barn, ungdom, næringsliv, publikum og løpere!

VÅRE ARRANGEMENT

 

Helgeland Kraft ønsker å være en aktiv referansebedrift på Helgeland. Med Hjerte for Helgeland skal bedriften støtte opp om lokale tiltak som bidrar til trivsel og aktivitet på Helgeland.

Bysprinten har utviklet seg til å bli et stort og veldrevet arrangement som henter mang en verdensstjerne  på ski opp hit til Mosjøen. Arrangementet har skapt stor blest om Mosjøen og Helgeland.

Helgeland Kraft er stolt generalsponsor av Bysprinten.

 

Arild Inge Markussen

Markedssjef, Helgeland Kraft

 

BYSPRINTEN BIDRAR TIL REGIONAL STOLTHET OG SAMHOLD

Helgeland Sparebank er den banken på Helgeland som utvilsomt bidrar mest ovenfor lokal idrett og kultur. Vi vet at idrettens betydning i lokalsamfunnet er uvurderlig. Den samler barn, unge og voksne til positiv livsutfoldelse og bringer livskvalitet inn i hverdagen. Idretten bidrar til at vi møtes, konkurrerer, deler opplevelser og har det hyggelig sammen. Bysprinten er et veldig godt eksempel på nettopp dette. Slike flotte idrettsarrangement bidrar til stolthet og samhold på tvers av regiongrensene, noe som også er viktig for oss som en lokalbank for hele Helgeland. Vi takker Bysprintens arrangører for at de nok en gang tar initiativet til å gjennomføre et idrettsarrangement som blir et sportslig høydepunkt for mange unge skitalenter på Helgeland, og en fantastisk flott opplevelse for alle oss andre som ønsker å delta.

Lykke til med Bysprinten 2017.

 

Dag Hugo Heimstad

Direktør Personmarked, Helgeland Sparebank

 

VÅRE HOVEDSPONSORER

 

KH-logo_ny      Fru Haugans Trans   Alcoa Trans    Helg-trans 13669014_639457712889935_749362948057964490_n                                 Vefsn kommune     Cramo Trans     Monter                                                                

 

VÅRE DELSPONSORER

  8893032a-6f67-482f-92a1-10ab6bee3d5c     reklamekameratene_logo               logo            Bedriftspartner         Sj__siden_logos_midt_i_kvadrat synsam_brillehuset_logo_sidestilt_cmyk                           

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Skiklubber

E-post: trond.are@helgelandevent.no

Tlf: 98901242

Trond Are Rasmussen

Markedssjef, Helgeland Event AS

Helgeland_event_1

like-us-on-facebook-logo-vector-download-i1.png

Kontaktskjema

7 + 10 =