Helgeland Event AS ble etablert i 2007 av 4 entusiastiske Helgelendinger.

 

Siden den gang har både bedriften og personene utviklet seg til det positive for både Mosjøen, Vefsn og Helgeland.

 

Vi består i dag av 9 energiske og entusiastiske ildsjeler som brenner for å skape positiv utvikling for Helgeland. Dette har vi gjort gjennom kontinuerlig idédugnad og stadig pågangsmot.

Vi kan derfor skimte med en lang rekke godt etablerte arrangementer og et kontaktnettverk som dekker de fleste behov for å tilrettelegge for skreddersydde events.

Bysprinten i Mosjøen trekker verdenseliten på ski til sprintrenn midt i Mosjøens gater, siste helgen i april. Et arrangement som i dag består av både skolesprint, barneskirenn, bedriftstafett, ungdomssprint og elitesprinte. Dette gjøres over totalt tre dager med folkefest fra ende til annen.   Vi er stolte av at arrangementet trekker over 5.000 deltagere og tilskuere til bygatene gjennom langhelgen.

I tillegg har vi utviklet Arktisk Matfestival som lenge var en attraksjon for matglade nordmenn.

Vi lever for å skape gode opplevelser med lek og moro, naturopplevelser og god mat gjennom våre enkeltevents også. Her kan vi kombinere fantastiske foredragsholdere,  kreative og utfordrende aktiviteter i kombinasjon med fantastiske omgivelser på Helgeland.

Takket være et flott samspill mellom Helgeland Event, lokale foreninger og lag, positiv befolkning og et støttende næringsliv har dette vært mulig.

Med dette legger vi vårt navn i å alltid kunne tilby høy grad av profesjonalitet i våre events. Det skal gi deg og din bedrift en trygghet om at arrangementet er ivaretatt fra A til Å!

Vi skreddersyr ditt arrangement, så kan du bruke tiden på det du kan best.

Vi kan events!