Hva gjør vi?

Vi utvikler og gjennomfører ideer. Hovedverdien av våre strategier er en del av en større plan som involverer bruk av web, sosiale medier, mobil og film. Vi har erfarne nøkkelpersoner som sørger for kreative løsninger og solid gjennomføring hver gang. Vår lange fartstid og brede kompetanse sørger for grundig og effektiv prosjektledelse. Vi er oppdaterte på trender og nye muligheter, og vi legger vår personlige stolthet i å levere mer enn forventet

Vi har også et bredt spekter med samarbeidspartnere og ressurspersoner som bidrar til at prosjektene våre utføres på en profesjonell og helhetlig måte, alt fra markedsanalyser til PR-strategier, HR, og mye mer.

HEV leverer skreddersydde produksjoner med reklame, SoMe, design, branding og markedsføring, event, sponsorater og profil- og markedsmateriell. Trenger du ny logo eller brosjyrer/flyers eller kanskje en ny webside? Med egen grafisk designer på huset kan vi tilby våre kunder produkter fra A til Å.

ERFARING

HEV har mange års erfaring med teknisk gjennomføring og markedsføring. Vår brede kunnskap og fokus på den gode opplevelsen vil bidra til å øke kvaliteten på ditt prosjekt. Det være seg konferanseavvikling, promotering, logistikk, kamera, lyd- og lysproduksjon til ditt arrangement, eller trykk og reklameprodukter. Vi ordner også underholdning, aktiviteter, riktig bemanning, koordinerer det hele og besørger alt fra servering, markedsføring og system for salg av billetter.

HELGELAND

HEV har hovedkontor i vakre Mosjøen midt på Helgeland.
 Med verdens vakreste kyst, hvite strender og ukjente perler er mulighetene på Helgeland uendelige! Vi lever for å levere det beste fra Helgeland, om det er for deg eller dine kunder.

Vi jobber til daglig med utvikling for å vise frem Helgeland både nasjonalt og internasjonalt. Vårt største arrangement er Bysprinten, som samler verdenseliten på ski til et årlig showrenn i Mosjøen sentrum. Vi har en rekke andre eventer i både større og mindre skala, og jobber i tillegg med idéutvikling. Vi vil bruke og vise frem det beste Helgeland har å by på! Vi skreddersyr en uforglemmelig opplevelse med minner for livet. Ta kontakt med oss om du har en idé og trenger hjelp til gjennomføringen, eller om du har behov for noen nye idéer. Vi har solid erfaring fra eventplanlegging og prosjektledelse.

Helgeland Event AS – post@helgelandevent.no – Petter Dass gt. 3, 8656 Mosjøen – Org.nr. 991916946 MVA

Helgeland Event AS
post@helgelandevent.no
Petter Dass gt. 3
8656 Mosjøen
Org.nr. 991916946