Andre tjenester

Prosjektledelse

Et oppdrag vi får skal gi en verdifull opplevelse både for deg som oppdragsgiver og for dine kunder og mottakere. Vi tilbyr personlig service og tar hånd om hele organiseringen, slik at du kan konsentrere deg om det du gjør best.

Benytt oss som en profesjonell aktør ved ditt neste arrangement, enten det gjelder en mindre kundemiddag, et foredrag, eller et større arrangement.

Alle våre prosjekter har en dedikert prosjektleder som tar prosjektet fra A til Å i kommunikasjon med oppdragsgiver. Våre prosjektledere er framdriftsgarantister i samarbeid med kunden/komiteen. I tillegg til prosjektstyring er vi kreative rådgivere som kan komme med gode ideer og innspill relatert til arrangementets mål og effekt.

Om ditt event er et kundearrangement eller en intern markering vil prosjektledelsen ha kontroll på budsjettrammer, logistikk, opprettholdelse av ulike frister med mer. Hos oss er det en selvfølge at våre prosjektledere håndterer all informasjon fra kunden konfidensielt og at alt foregår forskriftsmessig..

Rådgivning

HEV tilbyr også ren rådgiving. Med erfarne teknikere og personell kan vi tilby tips og triks for at din idé blir en suksesshistorie. Vi har bred erfaring fra flere bransjer, og kan hjelpe deg med ditt prosjekt gjennom flere av våre tjenester og kanaler. Vi bistår deg også med søknadsskriving om du skulle trenge det.

Bemanning

Vi har et stort nettverk av leverandører og gode hjelpere, og kan bistå våre kunder med personell i form av lyd- og lysteknikere, vakter, riggere, serveringspersonell og mye mer.

Ta kontakt om det er noe du lurer på.

Helgeland Event AS – post@helgelandevent.no – Petter Dass gt. 3, 8656 Mosjøen – Org.nr. 991916946

Helgeland Event AS
post@helgelandevent.no
Petter Dass gt. 3
8656 Mosjøen
Org.nr. 991916946