Andre tjenester

Prosjektledelse

HEV bidrar til at ditt neste arrangement blir en verdifull opplevelse både for deg som oppdragsgiver og for deltagerne og kundene. Vi tilbyr personlig service og tar hånd om hele organiseringen, slik at du kan konsentrere deg om kundene.

Benytt oss som en profesjonell aktør ved ditt neste arrangement, enten det gjelder en mindre kundemiddag eller et større arrangement.

Et hvert prosjekt har en dedikert prosjektleder som tar prosjektet fra A til Å i kommunikasjon med oppdragsgiver. Våre prosjektledere er framdriftsgarantister i samarbeid med kunden/komiteen. I tillegg til prosjektstyring er vi kreative rådgivere som kan komme med gode ideer og innspill relatert til arrangementets mål og effekt.

Om ditt event er et kundearrangement eller en intern markering vil prosjektledelsen ha kontroll på budsjettrammer, logistikk, opprettholdelse av ulike frister med mer. Hos oss er det en selvfølge at våre prosjektledere håndterer all informasjon fra kunden konfidensielt.

Rådgivning

HEV tilbyr også ren rådgiving. Med erfarne teknikere og personell kan vi tilby tips og triks for at din idé blir en suksesshistorie. Rådgiving, helt enkelt uten noen ekstra avgifter.

La oss være med og HEVe ditt neste arrangement!

Bemanning

Vi har et stort nettverk av gode hjelpere, og kan bistå våre kunder med personell i form av lyd- og lysteknikere, vakter, riggere, serveringspersonell og mye mer.

Ta kontakt om det er noe du lurer på.

Helgeland Event AS – post@helgelandevent.no – Petter Dass gt. 3, 8656 Mosjøen – Org.nr. 991916946

Helgeland Event AS
post@helgelandevent.no
Petter Dass gt. 3
8656 Mosjøen
Org.nr. 991916946