Vi kan events!

Vi HEVer ditt arrangement, så kan du bruke tiden på det du kan best! Helgeland Event har over 15 års sammenhengende drift. Vi har et stort kontaktnett innen idrett, kultur og næringsliv som gjør oss i stand til å finne de beste løsningene for deg og ditt event. Vi har erfaring med arrangement som involverer alt fra 10 til 10.000 deltakere. Ingen utfordringer for store – ingen for små.

Fellesnevneren for alle våre eventer er at disse skal skape gode opplevelser, minnerike øyeblikk og en merverdi for våre kunder og samarbeidspartnere. Vi skreddersyr events etter din bedrifts behov og målsetting.

Vi tar hånd om prosjektstyring, management, sponsorsalg, markedsføring, medieproduksjon og logistikk.
 Med vår erfaring, kompetanse og unike nettverk bidrar vi gjerne til å videreutvikle eksisterende arrangement også.

Vi kan hjelpe deg med deler av jobben, eller levere en totalpakke. Ta kontakt for en hyggelig prat!

Våre arrangementer:

Gullhanen >

Bysprinten >

Cupdager >

Vefsnakonferansen >

Byfesten >

MILÆ >

Tiendebytte >

HSB Frokost >

Julebyen Mosjøen >

Ditt event >

Gullhanen

Gullhanen er Mosjøen Næringsforenings årlige prisutdeling der viktige bidragsytere og næringsaktører hylles. Arrangementet skal utvikle næringslivet, utvikle samhandlingen, øke fremsnakkingen, inspirere, motivere og vise frem suksesshistoriene.

28. februar 2020

Bysprinten Mosjøen

Over 12 år med verdenseliten på ski til start i Mosjøen! Det rigges opp til en gigantisk folkefest på Kippermoen. Her er det i tillegg til selve Hovedsprinten med skistjernene, barneskirenn, skolesprint for 4. – 7. trinn, samt Afterski i Mosjøhallen.

22. – 25. april 2020 – AVLYST PGA KORONA

Cupdager

Cupdager arrangeres i forbindelse med det årlige fotballstevnet Kippermocupen. Fotball, torghandel, kulturarrangementer og langåpne butikker gjør Mosjøen vel verdt et besøk i denne perioden.

Under Cupdagene strømmer det til med folk fra både fjern og nær, og du kan også ankomme med båt til gjestebryggene i Sjøgata.

19. – 20. juni 2020 – AVLYST PGA KORONA

Vefsnakonferansen

Vefsnakonferansen er et samarbeid mellom Nordland fylkeskommune og Mosjøen og Omegn Næringsselskap (MON), hvor det settes fokus på mulighetene og arbeidet med Vefsna-vassdraget.

Konferansier 2019: Gaute Grøtta Grav.

 

Byfesten Mosjøen

Byfesten er den desidert største festen i sommer-Mosjøen med mellom 3500 og 5000 personer samlet i Sjøgata-området. Byfesten kjennetegnes ved at det er levende musikk på alle scener, både inne og ute, og servering av mat og drikke på tradisjonelle og utradisjonelle steder.

11. juli 2020 – AVLYST PGA KORONA

MILÆ

Vefsn kommunes bedriftsidrettslag arrangerer i samarbeid med Sparebank1 Nord-Norge og Helgeland Event: MILÆ – et et flatt sentrumsløp i Mosjøen. Her kan du delta i konkurranseklasse eller i mosjonsklasse uten tidtaking. Et løp for hele familien!  

22. august 2020

Tiendebytte

Tiendebytte i Mosjøen arrangeres hvert år i september, og her kan du oppleve tradisjonell handel med håndtverk, kortreist mat fra mindre og større produsenter, kultur, musikk og mye, mye annet spennende.

17. – 19. september 2020
Gratis Tiendebyttefrokost i teltet tirsdag 15. september

HSB Byfrokost

Det er alltid god stemning når Helgeland Sparebank spanderer sin tradisjonelle byfrokost. En riktig god start på dagen, og en trivelig møteplass med masse deilig mat. Kjenner du lukten av pannekaker?

Julebyen Mosjøen

Verdens vakreste julegater!

Juletiden tas tilbake til Mosjøens gater. Med julemarked, tradisjonelle aktiviteter, gode tilbud og god stemning skal Mosjøens gater fylles med god julestemning.

28. november – 6. desember 2020 

Ditt event

Har du en god idé til et arrangement? Vi har en lang rekke godt etablerte arrangementer og et kontaktnettverk og har lang erfaring. Vi hjelper deg gjerne, om det er idéer, markedsføring, søknadsskriving, personell, produksjon av materiell eller rådgivning. Vi skreddersyr ditt arrangement, så du kan bruke tiden på det du kan best!

Helgeland Event AS – post@helgelandevent.no – Petter Dass gt. 3, 8656 Mosjøen – Org.nr. 991916946

Helgeland Event AS
post@helgelandevent.no
Petter Dass gt. 3
8656 Mosjøen
Org.nr. 991916946