Vi kan events!

Vi HEVer ditt arrangement, så kan du bruke tiden på det du kan best! Vi har erfaring hele veien fra da vi var overmodige amatører, til å ha blitt en profesjonell aktør gjennom arrangementer og events. Vi har et stort kontaktnett innen idrett, kultur og næringsliv som gjør oss i stand til å finne de beste konseptene for deg og ditt event. Vi har erfaring med både større og mindre arrangement. Vårt mest kjente konsept er Bysprinten i Mosjøen, som er et egenutviklet arrangement vi har bygd opp til å bli et unikt og folkekjært årlig showrenn.

Fellesnevneren for alle våre arrangementer er at disse skal skape gode opplevelser, minnerike øyeblikk og en merverdi for våre kunder og samarbeidspartnere. Vi skreddersyr events etter dine behov og målsetninger.

Vi kan ta hånd om ting som prosjektstyring, management, sponsorsalg, markedsføring, medieproduksjon og logistikk.

Med vår erfaring, kompetanse og unike nettverk bidrar vi gjerne til å videreutvikle eksisterende arrangement også.

Referanse arrangementer:

Gullhanen >

Bysprinten >

Cupdager >

Vefsnakonferansen >

Byfesten >

MILÆ >

Tiendebytte >

SBH Frokost >

Julebyen Mosjøen >

Ditt event >

Bysprinten 2022

Norges lengstlevende showrenn!

Bysprinten samler årlig verdenseliten på ski til start i Mosjøen.
HEV ønsker alle velkommen til årets villeste showrenn!

27-30. April 2022

Bysprinten Summer Tour 2021

Nå får endelig hele helgeland oppleve Bysprinten. Det rigges opp til gigantisk folkefest når vi besøker Mo i Rana, Sandnessjøen, Brønnøysund og Mosjøen med Bysprinten Summer Tour på rulleski. I tillegg til rulleskiløp med skistjernene blir det barneløp for barn i alderen 0-10 år, underholdning, fart og masse god stemning. Velkommen!

25. – 28. august

SBH Byfrokost

Det er alltid god stemning når lokalbanken spanderer sin tradisjonelle byfrokost. En riktig god start på dagen, og en trivelig møteplass med masse deilig mat. Kjenner du lukten av pannekaker?

Ditt event

Har du en god idé til et arrangement? Vi har en lang rekke godt etablerte arrangementer og et kontaktnettverk og har lang erfaring. Vi hjelper deg gjerne, om det er idéer, markedsføring, søknadsskriving, personell, produksjon av materiell eller rådgivning. Vi skreddersyr ditt arrangement, så du kan bruke tiden på det du kan best!

Gullhanen

Gullhanen er Mosjøen Næringsforenings årlige prisutdeling der viktige bidragsytere og næringsaktører hylles. Arrangementet skal utvikle næringslivet, utvikle samhandlingen, øke fremsnakkingen, inspirere, motivere og vise frem suksesshistoriene.

28. februar 2020

Cupdager

Cupdager arrangeres i forbindelse med det årlige fotballstevnet Kippermocupen. Fotball, torghandel, kulturarrangementer og langåpne butikker gjør Mosjøen vel verdt et besøk i denne perioden.

Under Cupdagene strømmer det til med folk fra både fjern og nær, og du kan også ankomme med båt til gjestebryggene i Sjøgata.

19. – 20. juni 2020 – AVLYST PGA KORONA

Vefsnakonferansen

Vefsnakonferansen er et samarbeid mellom Nordland fylkeskommune og Mosjøen og Omegn Næringsselskap (MON), hvor det settes fokus på mulighetene og arbeidet med Vefsna-vassdraget.

Konferansier 2019: Gaute Grøtta Grav.

 

Byfesten Mosjøen

Byfesten er den desidert største festen i sommer-Mosjøen med mellom 3500 og 5000 personer samlet i Sjøgata-området. Byfesten kjennetegnes ved at det er levende musikk på alle scener, både inne og ute, og servering av mat og drikke på tradisjonelle og utradisjonelle steder.

11. juli 2020 – AVLYST PGA KORONA

MILÆ

Vefsn kommunes bedriftsidrettslag arrangerer i samarbeid med Sparebank1 Nord-Norge og Helgeland Event: MILÆ – et et flatt sentrumsløp i Mosjøen. Her kan du delta i konkurranseklasse eller i mosjonsklasse uten tidtaking. Et løp for hele familien!  

22. august 2020

Tiendebytte

Tiendebytte i Mosjøen arrangeres hvert år i september, og her kan du oppleve tradisjonell handel med håndtverk, kortreist mat fra mindre og større produsenter, kultur, musikk og mye, mye annet spennende.

17. – 19. september 2020
Gratis Tiendebyttefrokost i teltet tirsdag 15. september

Julebyen Mosjøen

Verdens vakreste julegater!

Juletiden tas tilbake til Mosjøens gater. Med julemarked, tradisjonelle aktiviteter, gode tilbud og god stemning skal Mosjøens gater fylles med god julestemning.

28. november – 6. desember 2020 

Helgeland Event AS – post@helgelandevent.no – Petter Dass gt. 3, 8656 Mosjøen – Org.nr. 991916946

Helgeland Event AS
post@helgelandevent.no
Petter Dass gt. 3
8656 Mosjøen
Org.nr. 991916946