Vi ser etter deg som smører med utålmodighet!

Har du maur i rompa og liker å få ting gjort? Om du i tillegg er god til å prioritere og opptatt av at det du gjør skal skape resultater er sannsynligheten stor for at vi burde ta en prat! Nå søker vi i alle fall en dedikert prosjektleder som ønsker å være med på å utvikle Bysprinten til nye høyder!

Den første Bysprinten gikk av stabelen allerede i 2007, og har utviklet seg til å bli en folkefest og Norges lengstlevende showrenn. Hvert år samles rundt 5000 deltakere og publikum i sentrum av Mosjøen, til en begivenhetsrik skifest.

For å kunne videreutvikle Bysprinten ytterligere ble arrangementet nylig etablert som et eget AS. Til dette selskapet søker vi nå en egen prosjektleder, som i stor grad vil være ansvarlig for utviklingen, planleggingen, gjennomføringen og evalueringen av kommende års Bysprintarrangementer. Vi ser etter deg som har pågangsmot, elsker mennesker og er en relasjonsbygger, er selvstendig samtidig som du forstår betydningen av godt lagspill og som er litt utålmodig av natur. Men utålmodigheten må kunne kombineres med at du er ansvarsfull og opptatt av detaljer.

Arbeidshverdagen som prosjektleder for Bysprinten vil være svært variert, og det vil i stor grad være du som sammen med resten av teamet i HEV former den. Typiske oppgaver vi være konseptutvikling, planlegging, kontakt med samarbeidspartnere, underleverandører og deltakere, budsjettering og prosjektregnskap og koordinering. Du må beherske Office-programmene, og det er også en fordel om du har erfaring med bruk av CRM-verktøy.

Vi kan love den rette at jobben er preget av høyt tempo, morsomme og inspirerende kollegaer, varierte oppgaver, stor frihet og ikke minst at du får mulighet til å utvikle en av landsdelens viktigste arrangementer i tillegg til din egen arbeidsplass. I tillegg tilbyr vi selvsagt konkurransedyktige betingelser.

Dersom du kjenner det sitrer litt ekstra, og du tenker at dette kunne være noe for deg forventer vi å høre fra deg raskt. Du er jo som kjent av den utålmodige typen, og bruker ikke lang tid på å få av gårde en kortfattet søknad og CV. Den sender du til post@hev.no innen i går (eller i alle fall innen 16. november).

Vi venter utålmodig på søknaden din!

Helgeland Event AS – post@helgelandevent.no – Petter Dass gt. 3, 8656 Mosjøen – Org.nr. 991916946

Helgeland Event AS
post@helgelandevent.no
Petter Dass gt. 3
8656 Mosjøen
Org.nr. 991916946