Om du ser noe annet enn et knust egg vil vi gjerne høre fra deg.

Noe av det viktigste vi i HEV driver med, er å se muligheter der andre ser problemer. Der andre kjenner på motgang, tenker vi gjerne at de beste løsningene sjeldent kommer av seg selv. Om du føler at du er litt som oss, er det slett ikke umulig at du er vår nye kollega. Og da vil vi veldig gjerne høre fra deg, og invitere deg til en uforpliktende prat og varm omelett!

Vi opplever stor pågang av oppdrag, og ønsker oss nå et råskinn av en prosjektleder. Vi tror den rette må like å ha mange baller i luften samtidig, men kanskje minst like viktig evne å ta alle ballene trygt ned. Du kommer lett i kontakt med mennesker og måten du er på gjør at folk lett får tillit til deg. Og vi tror du motiveres like godt av å tenke store tanker, som å begrave deg i små, men viktige detaljer. Jobben som prosjektleder krever at du er ansvarsfull og selvstendig, men hos oss jobber vi alltid som et team så du må også være en lagspiller.

Oppgavene du vil måtte løse hos oss er mange, og varierte. Vår prosjektleder vil måtte ha et sterkt eierskap til alle våre prosjekter, og vil være ansvarlig for at disse planlegges, gjennomføres og evalueres på en optimal måte, slik at de skaper resultater for våre kunder. Det betyr at du må ha en overordnet forståelse for markedsføring og kommunikasjon, du liker å tenke nytt og smart, liker tall og budsjettering og kan lage et prosjektregnskap. Og sist, men ikke minst så vil du være den som oftest er i kontakt med kundene våre, så du må være tydelig, serviceinnstilt og imøtekommende.

HEV er et miljø som jobber og leverer et bredt spekter av produkter og tjenester innen markedsføring og kommunikasjon. Det gir en allsidig arbeidshverdag som den ene dagen kan innebære at du planlegger store arrangementer for en kunde, og gjennomfører en internkonferanse for en annen. Mens du neste dag følger opp bestillinger av profilartikler og koordinerer produksjon av annonser.

Jobben blir lettest om du behersker Microsoft Office og har erfaring med CRM-systemer. Og det skader ikke om du evner å gjøre deg forstått på engelsk siden vi noen ganger er i kontakt med verden utenfor Norge.

Dersom du blir vår nye kollega kan vi love deg en hektisk, men inspirerende arbeidshverdag. Vi kan love deg landets kanskje hyggeligste kollegaer, at ingen arbeidsdag er lik og arbeidsoppgavene varierte, og muligheten til å utvikle både deg selv og selskapet du er en del av. Og selvsagt tilbyr vi konkurransedyktige betingelser.

Send en kortfattet søknad og CV til post@hev.no innen 16. november.

-Vi håper du har lyst til å knuse noen egg, og lage omelett sammen med oss!

Helgeland Event AS – post@helgelandevent.no – Petter Dass gt. 3, 8656 Mosjøen – Org.nr. 991916946

Helgeland Event AS post@helgelandevent.no Petter Dass gt. 3 8656 Mosjøen Org.nr. 991916946